Bio Català

56Y_1

Yuko Mizutani  va néixer a Miyagi (el Japó). Sota la tutela de Yasuko Nakayama, Miwa Yuguchi i Klaus Schilde es graduà en el prestigiós Tokyo-Geijutsu Daigaku. En aquesta etapa, en la qual també treballà amb els professors Satoru Sunahara, Michael Schäfer i Jan Panenka, ha rebut nombrosos premis, entre els quals cal destacar el premi d’honor del Concurs per a Joves Intèrprets Japonesos  Tòquio) i el del Festival Internacional de Kirishima.

Posteriorment es trasllada a Alemanya on continua perfeccionant els seus estudis juntament amb Tibor Hazay a la Staatlichen Hochschule für Musik Freiburg im Breisgau. En 1997, es premiada en el Concurs Internacional de Música de Cambra «Palma d´Oro» (Itàlia).

Des de 1998, imparteix clases en els cursos internacionals de música de la Universitat de les Illes Balears, institució amb què col·labora en diversos projectes musicals. Actualment també és professora en el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears. Ha estat premiada com a millor pianista acompanyant en el Certamen Nacional d’Interpretació «Intercentres Melomano» en 2008 y 2010.

Ha estat convidada durant diversos anys per a treballar com a pianista a l’Acadèmia Internacional de Música de Palma i a l’Acadèmia Internacional de Niza (França) col·laborant amb professors com Gérard Poulet i Patrice Fontanarosa entre altres. Des de la seva primera edició és la pianista en les classes magistrals de Jean-Marie Londeix en el marc del Mallorca Saxophone Festival. També s’ha prodigat com correpetidora d’òpera, treballant amb importants artístes internacionals.
En la seva contínua activitat com a solista i concertista de música de cambra ha actuat a Alemanya, Itàlia, Suïssa, França, Perú, el Japó i Espanya.

English Bio / Deutsch Bio / Bio en Castellà

New release

Open in Spotify

» ]